Maksutavat

Ennakkomaksu, tämä mahdollisuus poistettu!

Valitessasi maksutavaksi ennakkomaksun, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja tiedot laskun maksamisesta pankkitilillemme. Tilaus lähetetään vasta kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Otathan huomioon, että tilisiirto voi viipyä matkalla 1-3 pankkipäivää, riippuen maksajan pankista. Tilatut tuotteet pidetään varattuna 7 vrk. Jos maksusuoritusta ei siinä ajassa näy tilillämme, katsomme tilauksen peruutetuksi.

Maksu pankkipainikkeella

Checkout maksunvälityspalvelu käytössä, hyväksyn suomalaiset verkkopankit.

Toimitustavat

Käytän lähetysten toimittamiseen Suomen Postia, Economy-lähetyksinä. Pyrin lähettämään tuotteet parin seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. Emme lähetä tuotteita postiennakolla.

Toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät seuraavasti:

3,00 € (alv 0%) Kirjeet, korkeus enint. 3 cm, paino enint. 200g (esim. lähetettäessä pieni erä puikkoja) Emme lähetä lankakeriä kirjemaksun hinnalla!

6,85 € (alv 0%)Nouto postista (paketit) 0-1900 g

9,90 € (alv 0%)Nouto postista (paketit) yli 1900 g  

Maksamme kaikki postituskulut yli 100 euron tilauksista. Huomioithan myös, että tällaisen tilauksen saamisen ehtona on, että mahdollisten palautusten ja alennustenkin jälkeen 100 euroa ylittyy. Muussa tapauksessa vähennämme postituskulut palautussummasta. 

Huom. Kotiin kuljetetusta paketista perimme 14,00 euron lisämaksun, myös yli 100 euron tilauksesta. Ota ensin yhteys sähköpostilla. 

Pakkausmateriaalina käytän puhtaita kierrätettyjä pahvilaatikoita isommissa lankatilauksissa. Pienemmät tilaukset lähetän vahvassa paperikääreessä.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. 

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa. 

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta villanne@luukku.com tai puhelimitse numerosta 050 3389536 kaupan aukioloaikoina, ma-pe klo 10-17. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessaan, avaamaton, käyttämätön sekä kaikki tuotemerkit ja vyötteet paikoillaan. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Huomioithan, että tuotteiden värit hiukan vaihtelevat eri tietokonenäytöillä ja että eri värierät saattavat myös poiketa toisistaan. Vaikka pyrimme lähettämään aina saman värjäyserän lankoja, se ei aina ole mahdollista. Tämä ei ole peruste kaupan purkamiselle.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Jos lähetyksen vioittumista ei havaittu heti vastaanotettaessa, ilmoita reklamaatiosta mahdollisimman nopeasti verkkosivuilla http://www.itella.fi/palaute/, puhelimitse 0200 77000 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@itella.com. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta villanne@luukku.com
- Puhelimella numerosta 050-3389536 

-35.5%
Katia Silk-Alpaca, 25g, väri 65 musta
5,48 € 8,50 €